Rólunk

Rólunk

Cégünk, a Bélyegzőház Kft. 2004 óta foglalkozik bélyegző készítéssel és gyorsnyomdai szolgáltatással. Az eltelt évek gyártási és értékesítési tapasztalatai nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy társaságunk magas színvonalú szolgáltatást nyújthasson. 4400 Nyíregyházán a Nyár u. 10. sz. alatt található üzletünkben minőségi alapanyagokból, korszerű gépek segítségével készítjük a bélyegzőket megrendelőink számára. Kínálatunkban megtalálhatók a magyarországi bélyegzőforgalmazók által kínált teljes paletta mellett egyedi termékeink is. Ezért bizton állíthatjuk, hogy megrendelőink minden jelöléstechnikai és nyomdai igényét 24 órán belül ki tudjuk elégíteni. Főként Nyíregyházán és Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében működő intézmények, magánszemélyek és gazdasági társaságok alkotják megrendelőink csoportját. Ezenkívül üzletkötőink és viszonteladó partnereink révén egyéb területeken is jelentős volt értékesítésünk. Megrendelőink kérésére 2008-tól az interneten keresztül is elérhetőek termékeink és szolgáltatásaink. Elindítottuk on-line bélyegzőmegrendelésre kifejlesztett szolgáltatásunkat. Az E-shop bevezetése azt a célkitűzésünket szolgálja hogy országosan is egyre többen ismerkedjenek meg minőségi termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és ezzel folyamatosan bővítsük elégedett ügyfeleink körét. Ezzel párhuzamosan szolgáltatásunkat honlapkészítéssel azaz web design-nal bővítettük, amelyben nyomdai szerkesztésben és grafikai tervezésben felhalmozott tapasztalatainkat tudjuk ügyfeleink javára kamatoztatni. Minden megrendelőnknek garantáljuk az egyedi arculatot a névjegytől a bélyegzőn át az internetes megjelenésig.

Imre István

+36 42 500602


Hajnalné Imre Judit

bélyegzőkészítés üzletág / tulajdonos

+36 20 9933 513


Lakatosné Méhész Gyöngyi

bélyegzőkészítés üzletág - gravírozás üzletág

+36 30 215 1007


Lakatosné Oszlánszki Mariann

bélyegzőkészítés üzletág - gravírozás üzletág

+36 20 232 2866


 • Aki már egyszer ellátogatott hozzánk az az alábbi érvek miatt újra minket fog választani amikor bélyegzőre, gyors-nyomdai szolgáltatásra vagy webdesignra lesz szüksége.
 • Szakembereink 1992 óta foglalkoznak bélyegzők készítésével, ez fő profilunk.
 • Kollégáink kvalitása és személyes szimpátiája minden ügyfelünkben bizalmat kelt.
 • Vevőelégedettségi mutatónk 95,7 %-os! Ügyfeleink márkahűsége 96 %-os.
 • Kis létszámú, összeszokott csapatban dolgozunk – munkatársaink szakértelme nagyfokú segítőkészséggel párosul.
 • Termékeinket kedvező ár mellett kimagasló minőségi és esztétikai értékkel kínáljuk.
 • Jól bevált többlépcsős ellenőrzési rendszerünk minimálisra csökkenti a hibázás lehetőségét, sőt a megrendelés során az apró elírásokra is azonnal fény derül, így Ügyfeleinknek időt és költséget takarítunk meg.
 • Minden termékünket ugyanolyan gondossággal készítjük el. Függetlenül a megrendelés volumenétől.
 • Nagy figyelmet szentelünk a gyártási és szállítási határidők betartására.
 • Magyarország összes településéről és országhatárainkon túlról is fogadjuk ügyfeleink megrendelését.
 • Viszonteladóinkat nagykereskedelmi raktárkészletünkből azonnal kiszolgáljuk.
 • Nagykereskedésünkben szerződéses partnereinknek -versenyképességük érdekében- minden termékünkből és szolgáltatásunkból jelentős árelőnyt biztosítunk.
 • Rugalmas nyitva tartással ügyeleti szolgáltatással várjuk megrendeléseiket.