Bélyegzőkészítés

Bélyegzőkészítés

Ügyfeleinket a BélyegzőHázban Nyíregyháza belvárosában a Nyár u 10. sz alatti üzletünkben a hivatalok szomszédságában, megrendelőink igényeihez igazított nyitvatartási időben várjuk. A bélyegző készítése itt a helyszínen történik, szakképzett eladóink készséggel adnak tanácsot, segítenek kiválasztani a célra legmegfelelőbb készüléket. Magánvállalkozónak nevet, pontos címet irányítószámmal, adószámot, vállalkozói igazolványszámot javasolunk feltüntetni a bélyegzőn, ha azt számlakibocsátáshoz használják. Őstermelőnek, cégeknek (Kft. Bt. stb.) a név, cím, adószám ami szükséges számlázáshoz. Ezek az adatok igény szerint bankszámlaszámmal, cégjegyzék ill. őstermelői ig. számmal még kiegészülhetnek. Egyedi felhasználásra az ügyfél által kért adatokat tüntetjük fel. Mind méretben, árban, színben, formában, széles a választék igyekszünk minden igényt kielégíteni, de meglévő bélyegzőkészüléken is tudunk gumilapot cserélni, ebben az esetben mindig feltöltjük a tintapárnát bélyegző festékkel - díjmentesen. Kínálatunkból a teljesség igénye nélkül: standard bélyegzők, téglalap bélyegzők, négyzet bélyegzők, körbélyegzők, zsebbélyegzők, dátumbélyegzők, sorszámozó bélyegzők, száraz (dombornyomó) bélyegzők, kirakós bélyegzők, bélyegzős tollak. Aláírás bélyegző elkészítéséhez vagy a megrendelő jelenléte szükséges, vagy hivatalos megrendelést kérünk a visszaélések elkerülése érdekében. A legkorszerűbb lézertechnológiának köszönhetően a bélyegzőket azonnali, egy órás vagy egy napos határidővel gyártjuk. Lehetőség van egyedi, emblémával ellátott, arculathoz igazodó bélyegző gyártására is akár többszínű lenyomattal is. Igény szerint tudunk vállalni bélyegző rendelést postai utánvétellel is, a mindenkori postai szállítási díjak figyelembe vételével. Bélyegző gyártásra megrendelést felveszünk még telefaxon, e-mailben, szükség esetén az elkészült bélyegzőket házhoz is szállítjuk Nyíregyházán (a számla min. összege 5000 Ft-ot el kell érje). Az általunk forgalmazott bélyegzőkre rendeltetésszerű használat mellett 1 év, a gumilapra pedig 5 év cseregaranciát vállalunk.

Bélyegző gumilap gyártása

Számunkra a valódi környezetvédelem és az igazán környezettudatos gondolkodás azt jeleni, hogy ügyfeleinknek a lehető leggazdaságosabb megoldást javasoljuk jelölés-technikai igényeik kielégítésére. Ezért vállaljuk, hogy minimális költségen felújítjuk a már használt bélyegzőket és azokra új nyomólemezt gyártunk. Az összes általunk gyártott bélyegző nyomólemezre egyedülállóan 5 év cseregaranciát vállalunk. A gyártás során alkalmazott lézertechnológia lehetővé teszi bármely grafikai elem megjelenítését a pecsételő bélyegzőn, mindezt néhány perc alatt.

Önfestékező bélyegzők

Széles méret, szín és formaválasztékban lehetővé teszik tetszőleges szöveg bélyegzését akár egy lenyomaton belül több színben is. Négy termékcsaládot forgalmazunk, 2 távol-keleti és két európai uniós gyártó termékeit. Mindegyik bélyegző megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, bármely terméket is választja a készülékre 1 év cseregaranciát vállalunk. 1. STAMPY A távol-keleti gyártmányok közül a kínai importból származó Stampy bélyegzőket kimondottan európai igények kielégítésére szabták. A piacon lévő bélyegzők közül ezen gyártmány minden darabja kiemelkedően jól pozicionálható, azaz a bélyegző lenyomatot pontosan lehet elhelyezni az iraton. Külső megjelenésében a funkcionális, visszafogott design jellemzi, a gyártás során felhasznált alapanyagok minősége tartósságot eredményez. Ár-érték arány szempontjából leginkább piacképes termékcsalád. Fekete külső színben kerül forgalomba. 2. SHINY A távol-keleti gyártók közül a Taiwani székhelyű Shiny követi leginkább az európai bélyegzős divatirányzatokat. Szín és formaválasztékot, kellemes használhatóságot ötvözi a mérsékelt árakkal. 3. COLOP A gyárat 1980-ban Ausztriában alapították. Mára már Európa egyik piacvezető bélyegző márkája. A minden feladatot ellátó Printer, Classic, Office és Pocket sorozatok bélyegzői nemcsak formájukban újak, de nagyméretű indexkártyájának segítségével mindenki tetszőlegesen alakíthatja ki bélyegzője megjelenését cégemblémával, reklámfelirattal vagy akár gyermeke fotójával. A colop sokoldalú választékát a Printer sorozat kiemelkedően képviseli 30-tól több szövegbélyegző és közel ugyanennyi dátumos változatot kínál. 4 TRODAT Az önfestékező bélyegző gyártásban az osztrák Trodat cég - 1953-as alapítása óta - rendelkezik a legnagyobb hagyományokkal. Ergonómikus formája és színvilága modern. a lenyomat színét 15 féle eredeti Trodat festékből lehet kiválasztani. Az összes trodat termékre jellemző a hosszú élettartam, a nagy színválaszték, az egyedülállóan attraktív design, az egyszerű használat és a gyors kezelhetőség.

Dátum- és sorszámozó bélyegzők

Mindenféle dátumozási igényt kielégítő dátumbélyegzők kaphatók kézi, műanyagházas és fémvázas kivitelben. A lenyomatok magyar év, hó, nap jelöléssel, a hónap jelölés történhet arab számmal ill. betűvel, de a dátumadatok tetszőlegesen variálhatók, sorrendjük a célország szokásához összeállítható. A hagyományos szalagos dátumbélyegzőkhöz külön bélyegzőpárnát ajánlunk normál ill. gyorsan száradó festékekhez egyaránt. Jól pozicionálható bélyegző. Az automata dátum bélyegző halkan működik, a gumiszalag állítására szolgáló kerekek kialakítása ergonomikus, a dátum állítása nem okoz nehézséget. A nagy igénybevételre kialakított fémvázas modellek általános jellemzői: • Pozicionáló jelek - a könnyebb illeszthetőségért • Gumitappancsok - megakadályozzák a bélyegző elmozdulását • Műanyag védőborítás a dátumszalagon - megakadályozza a kéz összefestékeződését a dátum állítása közben és esztétikussá teszi a bélyegzőt • Tartalék festékpárna a bélyegzőházba integrálva (DPT=Dupla Párnás Technológia)

Sorszámozó bélyegzők

Sorszámozásra a német Reiner cég által gyártott automata sorszámozó bélyegzők közül a B6K jelzésű a legszélesebb körben használt típust ajánljuk. A karc és törésálló masszív műanyag ház 6 db precíziós fém öntvény számkerékkel - melyek automatikus léptetésűek, süllyeszthető nullákkal mindennapos fokozott használatra lettek kifejlesztve. Mechanikus működtetésű sorszámozók teljes választéka mellett a Reiner cég elektronikus bélyegzőit is forgalmazzuk.

Zsebbélyegzők

Irodai és otthoni használatra egyaránt ajánljuk zsebbélyegzőinket melyekre a minimális foglalat a jellemző, azaz használaton kívüli állapotban a legkisebb helyet foglalják. Fiatalos, folyamatosan megújuló színekben és elegáns kivitelben is kapható. Az egyszerűen, egy kézzel működtethető mechanika stabil bélyegzést eredményez. Egyes modelleknek a festékpárnája is cserélhető, valamint kulcstartós változatban is megvásárolható. A legnépszerűbb önfestékező négyzet, téglalap, kör ill. ovál formájú bélyegzők szöveglemezeivel megegyező méretben kerülnek forgalomba. Azoknak ajánljuk akiknek fontos a mobilitás és a kis helyigény de egyben ragaszkodnak a tökéletes minőségű lenyomathoz minden helyzetben.

Tollbélyegzők

A bélyegzős golyóstollak használata egyszerű és gyors, készül műanyag és fém tolltesttel, modern-attraktív és elegáns-letisztult kivitelben, amely eleganciát sugall. A tollakban cserélhető PAX betét található.

Festékpárnák és festékek

Kézi kivitelű nyeles ill. szalagos szám és dátumbélyegző használatához kialakított univerzális bélyegzőpárnák. Három külömböző méretben, öt színben i.. blanco (festékezetlen) kivitelben kapható. Gyorsan száradó bélyegzőfestékhez speciális oldószerálló műanyag tokból készült Multipad párnát javasolunk. Festékek: A festékek 25 ml-es ill. 1 l-es kiszerelésben kerülnek forgalomba. A kiöntő speciálisan kialakított annak érdekében hogy cseppegésmentesen lehessen feltölteni a festékpárnákat. A lenyomatok minősége, fényálló tulajdonsága, időtállósága garantált az általunk forgalmazott bélyegzőfestékek használatával, minden jellemzőjük megfelel az EU vonatkozó előírásainak. • Normál vizes bázisú bélyegzőfesték Általános használatra ajánluk. Színválaszték: piros, lila, zöld, kék, fekete, fehér, citromsárga, narancssárga, barna, pink, menta, bordó, türkiz, szürke •Olajtartalmú bélyegzőfesték Papírba mélyen beszívodó festék melyet fémbélyegzők használatához ajánlunk. Színválaszték: fekete, piros, kék, lila •UV festék Ultraibolya fényben fluoreszkáló, normál fényben láthatatlan, színtelen festék mely papírra és emberi bőrre egyaránt használható • Gyorsan száradó festék Nagyszerűen alkalmazható szinte minden olyan felületre amely nem porózus például neylon zacskóra, fémfelületekre. Gyorsan megszárad, nem maszatolódik el, vízálló. Színválaszték: fekete, piros, kék, zöld, lila, fehér •Textilfesték Elsődlegesen pamut alapanyagú ruhaneműk jelöléséhez, ajánljuk a textiliát bélyegzés előtt ajánlatos kimosni. Színválaszték: kék, piros, zöld, lila, sárga, fehér •Élelmiszer jelölő festékek Gyorsan száradó festékek gyorsfagyasztott élelmiszerek csomagolására, tojás jelölésére, húsfélék jelölésére alkalmasak melyek összetétele megfelel az EU irányelveinek. •Oldó és tisztítószerek A gyorsan száradó bélyegzőfestékek szükséges kiegészítője. A gyorsan száradó festékek a bennük lévő alkoholtartalom miatt a festékpárnán ill. a nyomólemezen egy kemény réteget képeznek amit az oldószerrel lehet ismét használhatóvá és hosszú élettartalmúvá tenni.