Nyomdai szolgáltatások

Gyorsnyomda

Gyorsnyomdai szolgáltatásunkat az alacsony példányszám és a rövid elkészülési határidő jellemzi. DTP tevékenységünket neves gyártók (HP, Toshiba) legkorszerűbb gépein végezzük, melyek mind kapacitásban mind minőségben a legkiválóbb nyomatokat állítják elő. Ügyfeleinknek a legkisebb példányszám mellett is teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a kész termékig, igény esetén annak kiszállítását is a lehető legrövidebb határidővel. Igyekszünk a legkülönfélébb igényeket is megvalósítani.
• Névjegykártya Egy illetve kétoldalas, fekete-fehér (szürkeárnyalatos) színes névkártya műnyomó kartonra, kreatív kartonra ill. laminált (fóliázott -matt vagy fényes) kivitelben készülnek, az első nálunk megrendelt széria elkészítését minden esetben megelőzi egy látványterv elkészítése, melyet az ügyfélnek vagy e-mailben juttatunk el vagy nyomtatásban megnéz üzletünkben, a termék legyártása csak a jóváhagyást követően történik, elkerülve így az esztétikai nézetbeli különbségeket.
• Szórólap, plakát, boríték, prospektus, mappa Digitális sokszorosítással az ilyen jellegű termékek elkészítésének a díja két részből tevődik össze: -egy egyszeri tervezési díj amely megegyezés szerinti, mérten az elvégzett munka idejéhez -a sokszorosítás díja ami pedig fénymásolás árában van (a hajtott, egyedileg stancolt brossúrákra egyedi ajánlatot adunk) A nyomtatható max szélesség plakátnál 100 cm, szórólapoknál max A/3 méret, papírminőség max 270 g/m2. Szükség esetén meg tudjuk oldani a fotózást is.
• Öntapadós címkék Papír és műanyag alapanyagból egyaránt készítünk címkéket kül- és beltérre, digitális nyomtatással ill. szitanyomással
• Meghívók, üdvözlőlapok készítése Egyedi esküvői meghívókat, céges rendezvények meghívóit, karácsonyi üdvözlőket stb. igény esetén dombornyomással, gravírozással készítjük.
• Boros, pálinkás címkék Az egyedi palackozású termelői borok pálinkák kis példányszámú címkéit különleges alapanyagú merített papírból, parafából, ill antikolt óncímkéből készítjük, ezáltal lehetővé tesszük partnereinknek a teljesen egyedi megjelenést.